Een gegarandeerd concurrentievermogen dankzij een sterk investeringsbeleid

Wij investeren voortdurend in onze productiemiddelen, infrastructuur en organisatiestructuur om ons concurrentievermogen en onze dienstverlening te verbeteren.

Dankzij de diversiteit van ons machinepark kan ons methodebureau het productassortiment gedurende de volledige levenscyclus van het product optimaliseren op basis van uw technische, kwaliteits- en commerciële vereisten.

Hoewel de compromisloze kwaliteit van onze producten onze belangrijkste doelstelling is, ligt het voor de hand dat ons serviceniveau en het concurrentievermogen van onze prijzen essentiële sleutels voor onze groei zijn.

 

I. SERIËLE BEWERKING

Mustad produceert jaarlijks meer dan 20.000.000 hogeprecieonderdelen die naar Europa, de Verenigde Staten of Azië worden geëxporteerd.

Dankzij onze gedurende meerdere decennia opgebouwde expertise beheersen onze technici de meeste bewerkingstechnologieën, maar ook de meest uiteenlopende materialen en de voor uw activiteitensector specifieke vereisten.


Mustad is al jarenlang continu ISO 9001-gecertificeerd (BQA_QMS_C_1993029).

 

Dankzij ons sterke investeringsbeleid stellen wij een 50-tal zeer diverse en hypermoderne machines tot uw beschikking.

 

ONS DOEL: in één bewerking produceren of robotiseren

 

 

 II. ENGINEERING

 

Onze technici en ingenieurs met tientallen jaren ervaring in geavanceerde sectoren benutten al hun expertise om de processen en het ontwerp van uw producten voortdurend te verbeteren.

Zij stellen alles in het werk om u de optimale oplossing te bieden, of het probleem nu van technische of functionele aard is.

 

 III. ASSEMBLAGE

De assemblageactiviteit speelt een essentiële rol in de activiteit van Mustad.

Mustad beschikt over gekwalificeerd personeel, zowel voor de assemblage zelf als voor de productie van niet-destructieve test- of controlebanken, of het nu gaat om luchtvaart-, militaire of andere toepassingen.